Avís legal

El lloc web ubicat a la URL www.exer.cat (en endavant, la Web) és propietat de Exer informàtica, qui té tots els drets, en qualitat de titular o llicenciatària, sobre el contingut, disseny i codi font de la mateixa. El lloc web s’ha construit usant programes i llenguatges de codi obert (Php i Mysql).

L’ús del lloc web és gratuït i es realitza sota l’exclusiva responsabilitat de l’usuari, reservant-se Exer informàtica el dret de modificar sense avís previ la presentació, configuració i contingut de la Web així com les condicions d’accés a la mateixa.

Els usuaris de la Web no faran res que pugui danyar la imatge o drets del seu autor.

 

Dades del titular de la Web:

Exer informàtica

C/Riera 1, 08380 Malgrat de Mar, Barcelona (Espanya)

NIF. 00000000A

Registre Mercantil de Barcelona, Tom 000000, Foli 000, Fulla 00000000,Inscripció 0.

Contacte: exer@exer.cat

 

Exer informàtica adopta les mesures de seguretat raonablement adequades, conforme a les seves possibilitats i estat de la tecnologia, per garantir el funcionament de la Web i la seguretat dels usuaris. No obstant, les mesures de seguretat a Internet no són completament fiables i per tant no es garanteix la inexistència de virus ni altres elements que alterin els sistemes informàtics (software i hardware) o documents de l’usuari.

Els continguts de la Web són merament informatius i divulgatius. Exer informàtica no garanteix la utilitat, veracitat ni actualitat del contingut de la Web, que en cap cas constitueix assessorament jurídic. La visita a la Web no suposa el registre de dades de caràcter personal.

L’accés i navegació a través del web és públic excepte en aquelles àrees d’accés restringit a les qu només es podrà accedir mitjançant la contrassenya facilitada per Exer informàtica.

La cotrassenya és personal i intransferible, obligant-se l’usuari a usar-la de forma diligent i confidencial i a no permetre el seu ús a tercers no autoritzats per Exer informàtica.

L’usuari haurà de comunicar de forma immediata a Exer informàtica qualsevol fet qie permeti l’ús indegut de la contrassenya d’accés a les àrees restringides, amb l’objectiu que Exer informàtica pugui procedir a cancel·lar-la.

L’establiment de qualsevol enllaç des de la Web a altres llocs web aliens i/o des d’altres llocs web la Web no implica que existeixi cap tipus de relació entre Exer informàtica i el responsable de l’altre lloc web, ni s’ha d’interpretar aquest enllaç com una aprovació de Exer informàtica dels continguts i activitat del lloc web aliè.

La Web es regeix per la llei espanyola i qualsevol divergència que sorgeixi serà dirimida pels Tribunals de la ciutat de Barcelona.